Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Barneveld Jeugdranglijsttoernooi *** HD t/m 16
 
Ik had me samen met Philip Drouen ingeschreven voor de heren dubbel t/m 16 jaar in het Jeugdranglijsttoernooi *** in Barneveld. We werden 1e geplaatst in het schema. Hierdoor hadden we weer de 1e ronde een bye. In de 2e ronde moesten we aantreden tegen Bas de Jong en Dominick Tavares. We wonnen deze wedstrijd redelijk makkelijk met een uitslag van 6-1, 6-3.
In de halve finale moesten we tegen Tom van der Minnen en Wilco Geenen. Het was een goede partij van beide kanten, maar toch een overtuigende overwinning in 2 sets, 6-4, 6-2.

In de finale op zaterdag 5 mei, moesten we tegen Ilya Kneppelhout en Tenzing van der Meer. We hebben de hele wedstrijd in de regen moeten spelen, maar desondanks toch redelijk lekker kunnen spelen. We wonnen in 2 sets met 6-4, 6-4. Dus een mooie toernooizege en waarschijnlijk een stijging in de Nederlandse ranking van plaats 29 naar plaats 21!

Mats.
Mats & Philip
Terug
Gravel