Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 10 juni: Lichtenberg 1 uit
 
We moesten de laatste competitiedag tegen Lichtenberg in Weert spelen. Een week later dan oorspronkelijk gepland, i.v.m. de regen werd dit namelijk uitgesteld tot zondag 10 juni.
Om kampioen te worden moesten we nog 2 wedstrijden winnen, het werd 8-0.

In de enkel moest ik tegen Willem van Dooren. Een lastige tegenstander, zeker in combinatie met de ondergrond, smashcourt. Aangezien ik de verkeerde schoenen meegenomen had, kreeg ik weinig grip op de ondergrond, waardoor ik vaak weggleed. Desondanks een goede overwinning met 6-1, 6-2. De herendubbel verliep ook moeizaam, maar in drie sets wisten we de overwinning binnen te halen. Ik speelde met Robert Hesen tegen Willem van Dooren en Didier Adams, 6-1, 2-6, 6-2.
De rest van het team scoorde ook 100%, waarmee de 8-0 en het kampioenschap een feit waren.

Uiteindelijk hebben we 49 partijen gewonnen en slechts 7 partijen verloren. Zelf heb ik 1 enkel verloren en ben dan ook erg tevreden over de hele competitie!

Mats.

Kampioensteam competitie 2012
Terug
Gravel