Competitieverslag 13 mei: GTR 4 uit

In de eerste set van mijn enkel wedstrijd, tegen Michiel Diederen, speelde ik volledig foutloos. Ik won de set met 6-0, lekker gevoel. Tweede set moeizame start met wat meer foutjes van mijn kant. Na een 3-1 achterstand geen game meer afgegeven. Eindstand 6-0, 6-3.
De heren dubbel speelde ik met Robert Hesen tegen Michiel Diederen en Kevin Lousberg,  6-4, 6-1 (foutief verwerkt op KNLTB, hier staat 6-3 bij de tweede set).
In de gemengd dubbel speelde ik de eerste keer samen met Clara Heinrichs. We moesten tegen broer en zus Lousberg, Kevin en Kiona. We wonnen deze wedstrijd met uitstekend spel,  6-3, 6-1. Alle andere wedstrijden ook gewonnen, dus eindstand 8-0.

Ook concurrent Panta Rhei won met 8-0, onze voorsprong blijft daarmee 4 punten. Volgende week tegen Panta Rhei thuis bij NIP.