Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Competitieverslag 20 mei: Panta Rhei 2 thuis
 
Zondag 20 mei moesten we thuis tegen Panta Rhei spelen. Eerst begonnen de dames enkels, die we beiden verloren. Deze achterstand werd weggewerkt tijdens de heren enkels, waarin ik van Freddy Jetten won met 6-0, 6-0. Het was een erg goede en overtuigende overwinning. We gingen dus aan de lunch met een tussenstand van 2-2.

Hierna gingen we verder met de dubbels. Samen met Robert won ik van Freddy en Tobias Teney met 6-3, 6-2. Helaas verloren we de damesdubbel in 3 sets. Na een korte pauze verder met de gemengd dubbels, waarin ik samen met Klara Heinrichs tegen Kristine Boden en Tobias speelde. De eerste set wonnen we close met 6-4. In de tweede set was het 1-1, waarna het begon te onweren. In de andere gemengd dubbel van Robert en Carmen was op dat moment ook de eerste set door ons gewonnen. De banen stonden blank. Uiteindelijk met 5-3 gewonnen.

Over twee weken moeten we nog minstens twee wedstrijden winnen om officieel kampioen te zijn!
Mats.
Terug
Gravel