Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Doorlopend reisverslag Kenia toernooien 30 jan-16 feb
 
Link naar Nairobi International Junior Championships II wk 6: 3-8 februari 2013
Link naar 5th Kenya International Junior Championships wk 7: 10-15 februari 2013
Link naar Social Media; hier vindt u mijn actuele Twitter berichten over Kenia en de wedstrijden

15/02: Helaas de dubbelfinale verloren, 6-4, 6-4. Tweede in de dubbel, dus ook hier ITF punten gepakt!! Zeer geslaagde trip, waarin de missie gehaald is.
Kenia: 2e in de dubbel

14/02: Halve finale dubbel gewonnen met 6-1, 6-4 van William Bisset (GBR) en Marco Prochazka (AUT). Vrijwel foutloos gespeeld, super partij. Morgen de finale!
Kenia Bram, Laurens en Mats Kenia dubbel halve finale

13/02: We moeten morgen de halve finale van de dubbel spelen. Vandaag gewonnen van Ricky Hendler (België) en Antonio Pejic (Kroatië) met 6-0, 7-6(6). Gisteren gewonnen van Noureldin Adam (Sudan) en Rhys Milne (RSA) met 6-3, 7-5.
Helaas verloor ik in de 1/8 finale van het enkelspel van Noureldin Adam met 6-3, 6-4. Desondanks wel m'n eerste internationale punten vergaard in het enkelspel. Door ons resultaat tot dusverre in de dubbel hebben we al extra punten verdiend.

11/02: Gisteren in de 1e ronde, na een goede wedstrijd, met 6-0, 6-2 gewonnen! Vandaag moest ik tegen de 3e (vorige week 2e) geplaatste Joshua Liu, uit Singapore. Sterke tegenstander. De analyse en het strakke plan resulteerden echter in een 6-2, 6-3 overwinning!!
Laurens wist zijn enkelpartij ook te winnen na een geweldige match, nu de dubbel nog, dachten we. We speelden tegen Shabani Kabura uit Burundi en Henry Ayesiga uit Ugunda. Super gedreven en volledig in de flow van onze enkelzege wisten we deze partij overtuigend te winnen met 6-0, 6-0. Bram noemt vandaag "Magic Monday".

Morgenvroeg om 09.00 uur staat de volgende enkel gepland, tegen Noureldin Adam uit Sudan en daarna nog de volgende ronde in de dubbel.
Kenia Nairobi Club - inspelen zonder net Kenia na zeges "Magic Monday" 

09/02: Afgelopen week elke dag hard getraind, minstens 2 trainingssessies per dag. We zijn er klaar voor. Ik hoef geen kwalificatie te spelen, want ik ben via een Wildcard direct in het hoofdschema geplaatst. Morgenvroeg, zondag 10 februari, speel ik mijn eerste ronde om 09.00 uur. Mijn tegenstander Nzuki Nzuki is een Kenyaan. Ben benieuwd, heb er veel zin in. Laurens staat ook al in het hoofdschema, wat betekent dat we ook samen kunnen inschrijven voor de dubbel. Ik houd jullie op de hoogte, maar via bovenstaande link kunnen jullie ook al zelf op de schema's kijken, voor het geval het te lang duurt.
Kenia Nairobi Club Centre court Kenia trainingsballen (gevonden)

08/02: Hieronder een paar foto's, van de enige ontspanning die we mochten hebben deze week, namelijk een bezoek aan het Nairobi National Park. Indrukwekkend!
Kenia Nairobi Safari Park Kenia Nairobi Safari Park

02/02: De omstandigheden zijn veel zwaarder dan verwacht. Spelersveld is sterk. Na de 1e loting stonden Laurens en ik tegen elkaar gepland. Door een fout in de loting opnieuw geloot, waarna ik een linkshandige Engelsman lootte. De kwalificatie is helaas voor ons beiden niet gelopen, zoals we hadden gehoopt. Allebei verloren, we hopen op een Wildcard voor het dubbeltoernooi en gaan met nieuwe doelen en een teleurstelling rijker, weer hard trainen.

Kenia Nairobi Club Kenia aap op hek tennisbaan

Kenia vertrokken

Kenia vertrokken Düsseldorf
Vertrek Düsseldorf Vertrek Düsseldorf

Mats.
Terug
Gravel