Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.**** Brunssum Open 2014 wk 32
 
Ik speelde kwalificatie voor het ****A-toernooi in Brunssum. In deze kwalificatie was ik 2de geplaatst, waardoor ik de eerste ronde een bye kreeg. Daarna speelde ik tegen Raoul Killaars waar ik vooral de eerste set erg tevreden was over mijn spel. Ik won deze wedstrijd dan ook, 6/0 6/3. In de laatste ronde van de kwalificatie speelde ik tegen Stan Bormans, deze wedstrijd won ik ook, 6/2 6/4. Met deze overwinning plaatste ik me voor het hooftoernooi.

Hierin speelde ik de eerste ronde tegen Stijn de Haan en kwam ik twee keer een break achter te staan, maar wist ik beide keren toch nog de set te winnen, 6/3 6/4. In de tweede ronde moest ik tegen de 2de geplaatste Tim van Terheijden. In de tweede set was ik nog wel tevreden over mijn eigen spel, maar hij was nog een maatje te groot, 1/6 1/6. 

Ook speelde ik samen met Benjamin Reek nog de HD1. In de eerste ronde speelden we vrijwel foutloos en wonnen we dan ook erg overtuigend, 6/0 6/0. In de tweede ronde speelden we tegen de 2de geplaatste Kevin Benning en Nederlands Kampioen dubbel Daan Maasland. We begonnen erg goed maar konden dit niet vasthouden, we verloren met 6/3 6/2 wat erg zonde was, want we hadden het gevoel dat er meer inzat.

Al met al een erg geslaagd toernooi, wat er voor zal gaan zorgen dat ik weer klim op de Nationale Ranglijst (single en dubbel)!
Mats.










 

Terug
Gravel