Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.* Heerhugowaard's Open wk 27
 


Afgelopen week heb ik met een groep de hele week in een huisje gezeten in de buurt van Heerhugowaard. Ik speelde op woensdag mijn eerste ronde in het A-toernooi. Helaas moest ik gelijk tegen de eerste geplaatste Zen Zijlstra aantreden en verloor deze wedstrijd, 6/3 6/0.

Ook speelde ik in de 3 waar ik de eerste ronde een bye had en de tweede ronde een Walkover kreeg. In de derde ronde speelde ik tegen Bart van Haarlem, deze wedstrijd wist ik met 7/6 6/3 te winnen, een wedstrijd waarin ik veel last van mijn rug had, maar toch met winst kon afsluiten. In de halve finale speelde ik tegen Ivor Duif die bij een 3/6 5/1 stand opgaf door een blessure. Daarna moest ik op zondag in de finale tegen Nick van Rosberg spelen en deze wedstrijd verloor ik helaas met 6/4 6/3.

Ook speelde ik nog met Jochem Mol de Herendubbel 1 waar we dankzij onze plaatsing de eerste ronde een bye hadden.
In de tweede ronde speelden we tegen Ivor Duif en Emiel Veldman en deze konnen we na drie sets winnend afsluiten, 7/5 5/7 6/2. In de halve finale speelden we een hele goeie wedstrijd tegen Tim Blaauboer en Sem Snoek en deze wonnen we dan ook met 7/5 6/2. In de finale moesten we echter een verlies incasseren tegen het eerste geplaatste koppel Zen Zijlstra en Jeroen van der Ven, 6/1 6/2.

Overall weer een goed toernooi gehad met 2 finales, volgende week deze vorm proberen door te zetten in Santpoort-Zuid.
Mats. 


Terug
Gravel