Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nationale Jeugd Kampioenschappen Hillegom
 
In week 32 heb ik de Nationale Jeugd Kampioenschappen in Hillegom gespeeld, waaraan de 48 beste jongens tot en met 16 jaar mochten meedoen.

Ik had me voor dit toernooi als 22ste geplaatst. Helaas heb ik dit niet kunnen waarmaken en verloor ik de eerste ronde van Floris Verbruggen. Dit was een lastige tegenstander die slim speelde, maar als ik goed gespeeld had zou ik gewonnen hebben. Helaas was dit niet het geval en zo verloor ik met 6-7 4-6. Hier baalde ik goed van! Desondanks toch tevreden, omdat ik mijn doel, meedoen met het NJK, dat ik in het begin van het jaar gesteld had gehaald heb. Volgende week speel ik in Horn waar ik meedoe in de categorieën HE3, HE4 en in de HD4 samen met Sebastian Heinrichs.
Mats.

Nationaal Jeugd Kampioenschap
Terug
Gravel