Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nederlandse Overdekte Jeugd Kampioenschappen 2012
 
Vrijdag 9 maart heb ik deelgenomen aan de Nederlandse Overdekte Jeugd Kampioenschappen 2012 (NOJK) in Rotterdam, waar de beste 32 van de ranking aan mee mogen doen. De dag begon al vroeg. Ik heb namelijk eerst samen met Bram in Eindhoven 1 uur ingespeeld om daarna richting Rotterdam te vertrekken. Je moest je voor 5 uur melden. We waren al om kwart voor 4 aanwezig, want  als je 1 minuut te laat bent mag je al niet meer meedoen.

Het was al snel duidelijk dat het toernooi 3 uur achter lag op schema, want de heren enkel t/m 14 jr was nog volop aan de gang. Om half zes vond de loting plaats en toen werd duidelijk dat ik revanche kon proberen te nemen op Joris Bodin. Ik heb namelijk ook tegen hem gespeeld tijdens het Winter Jeugd Circuit, waarin hij eerste geplaatst was. Toen verloor ik met 6-1 6-1 en dat wilde ik nu graag verbeteren. Rond half negen werd duidelijk dat ik bijna de baan op mocht, dus nog even een goede warming-up en voorbespreking met Bram, die mee was voor begeleiding.

Ik verloor de wedstrijd met 6-4 6-3. Hier baalde ik wel van, omdat ik er deze keer zo dichtbij zat. Na de wedstrijd nog even iets gedronken met Joris en met Bram de wedstrijd nabesproken, waarna we naar huis vertrokken. Iets voor half twee 's nachts thuis.

Mats.
Terug
Gravel