Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Sleuteloverdracht Toyota Aygo is een feit!
 
Zaterdag 8 november kreeg ik officieel, uit handen van Aron Gielen van Autobedrijf Gielen, de sleutels overhandigd van mijn "sponsorauto". Ik wil alle sponsoren heel erg bedanken, die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Sinds september studeer ik aan de Johan Cruyff University in Tilburg. Deze opleiding biedt alle ruimte om topsport te combineren met studie. Desondanks bleek vooral het reizen enorm veel tijdsverlies op te leveren of zelfs op de dagen van studeren een combinatie met trainen niet mogelijk te maken. Doordat ik nu gebruik kan maken van eigen vervoer, kan ik ook voor en na school alle geplande trainingsmomenten optimaal benutten. Ook de toernooien in binnen- en buitenland (mits niet al te ver natuurlijk) zijn nu beter te bereiken.

De sponsoren zijn dagelijks zichtbaar op de weg in Limburg en Brabant (trainingen) en vele kilometers tijdens deelname toernooien over heel Nederland. Zo rijd ik naar verwacht minstens 40.000 km per jaar.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!!?? Interesse? Stuur me even een mailtje en ik neem snel contact met u op. Of misschien nog beter, ik rijd even langs!
Mats.
    Sponsoren
   APT Kurvers


Autobedrijf Gielen


BurgGolf Herkenbosch



Cox & Co



Detron


DigitalBo


Handencentrum Limburg



Holbox



IJssalon Kees



Jellosign



SIF Group



Sportcentrum Susteren



Summa



Tennisacademy Henk van Hulst


Tennisschool Regio Zuid

Yumble



Terug
Gravel