Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
$15,000 Finland F1 Futures - Kaarina wk 31 / 1e ATP-punten HD
 
In Kaarina speelde ik zowel in de single als in de dubbel met de braziliaan Eduardo Dischinger in het hoofdtoernooi.

In mijn single verloor ik close in drie sets van de fin Patrick Kaukavalta (ATP1341), 6/2 2/6 3/6. In de dubbel werd de eerste ronde wel gewonnen, 6/7 7/5 10/8. Hiermee werd de kwartfinale bereikt, waarin we moesten aantreden tegen het 1e geplaatste duo om zo te strijden voor mijn eerste dubbelpunten (die worden behaald bij het bereiken van de halve finale in een future). In de kwartfinale wonnen we overtuigend van Goldsteiner (ATP626) / Hansson (ATP763) met 6/1 6/4. Zo was een dubbelranking een feit, maar dit smaakte gelijk naar meer. In de halve finale wisten we namelijk van de 3e geplaatste gebroeders Siimar in de supertiebreak, 7/5 5/7 10/4.


Overwinning 1/2 finale

Door deze overwinning stond ik voor het eerst in een $15.000 futurefinale. Hierin verloren we de eerste set, maar wisten we in de tweede set te breaken en onze servicegames te behouden, waardoor we een beslissende supertiebreak mochten gaan spelen voor de titel. Deze ging helaas verloren, maar alsnog erg gaaf om in de finale te staan met mijn dubbelpartner en door de finaleplek ook 10 punten voor de dubbelranglijst weten te verdienen.



2e plaats finale

Mats.
Terug
Gravel