Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Approach Nat. Ranglijsttoern.** Emmeloord wk 42
 
Ik ben samen met Sjors van der Velden naar Emmeloord gegaan om daar het eerste indoor toernooi te spelen. Hier verbleven we in een Bed & Breakfast, zodat we niet elke keer op en neer hoefden te rijden en ook ons eigen eten konden maken.

Op dinsdag speelde ik mijn eerste wedstrijd in het hoofdtoernooi, ik speelde tegen Rick Tania en won met 6/3 7/6. In de tweede ronde singel speelde ik tegen de geplaatste speler Milko Mulder. Hij serveerde erg sterk en helaas verloor ik de derde set 6/4 en daarmee de wedstrijd, 2/6 6/2 4/6.

Ook speelde ik nog de dubbel samen met Sjors van der Velden, we waren als tweede geplaatst dankzij mijn vorige dubbeltitel. In de eerste ronde speelden we tegen Sem Snoek en Gijs Buntsma. Dit was gelijk een lastige loting en we moesten dus aan de bak. De eerste set begonnen we niet heel erg goed, maar daarna herpakten we ons goed en wonnen uiteindelijk met 3/6 6/1 6/4. In de halve finale speelden we tegen Daan Maasdam en Bart van Opstal. De eerste set ging erg makkelijk, maar de tweede set moest door een tiebreak beslist worden, welke we gelukkig wonnen! Daarmee bereikten wij dus de finale, 6/2 7/6.

In de finale moesten we aantreden tegen Gijs Brouwer en Stefan Gerritsen, zij waren als eerste geplaatst. We speelden allebei erg goed en wisten onze service elke keer makkelijk te houden. Deze wedstrijd wonnen we erg overtuigend met 6/4 6/1. Dit betekent weer een geslaagd toernooi en weer een dubbel titel.

Door deze titel ben ik in de dubbel ranking gestegen naar plaats 44. Ook in de singelranking ben ik gestegen en sta ik nu officieel in de top 90, plaats 89. Het binnen seizoen dus goed begonnen en deze lijn zet ik graag door!!
Mats.


Terug
Gravel