Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
38e Molentoernooi Horn wk 33
 
Ik heb de week na de Nederlandse in 3 categorieën ingeschreven (HE3, HE4 en HD4) in Horn, omdat dit toernooi makkelijk met de fiets te bereiken was.

In de HE3 kwam ik in een zware poule, waarin ik verloor van de later als 2e geëindigde en tevens dubbelpartner in de HD4, Sebastian Heinrichs, met 4-6 6-7 (11-13). Ook verloor ik in de 3 van de 2e geplaatste Tariel Matsjitadze na een monsterpartij van 3,5 uur met 5-7 6-2 3-6. De andere wedstrijd in de 3 won ik van Michel Sanderse vrij overtuigend met 6-3 6-2.

In de HE4 (waarin ik zelf als 4e geplaatst was) kwam ik de eerste 2 rondes met goed spel makkelijk door met 2 keer een winst van 6-0 6-0. In de halve finale van de HE4 won ik van Rens Bloks met 6-3 6-2. Helaas verloor ik de finale van de eerste geplaatste Gaspard Schyns met 6-4 6-1.

In de HD4 speelde ik samen met Sebastian tegen Rens Bloks en Jelmer Vriesema in de poule en deze wedstrijd wonnen we makkelijk met 6-3 6-1, ook speelden we tegen de eerste geplaatste Tim Cornelissen en Stefan Poels. Dit was een erg spannende wedstrijd en we wonnen deze met 7-6 6-4. Later speelden we opnieuw tegen Stefan en Tim in de finale van de HD4 en deze keer speelden we veel beter en wonnen we met 6-3 6-1. Overall een geslaagd toernooi en blij met mijn prestaties in zo’n warme week.
Mats.
Terug
Gravel