Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Aope Zittesje wk 30
 
Ik ben maandag naar de kwalificatie van het A-toernooi gegaan in Sittard. Nadat iedereen zich ingeschreven had werd er geloot. Hierna werd duidelijk dat ik tegen Valentijn Stienen moest spelen. Ik kende Valentijn van eerdere ontmoetingen en ik wist dat het moeilijk zou gaan worden. De eerste set speelde ik erg goed, maar toch verloor ik deze met 6-4, in de 2de set kreeg ik het erg warm (29 graden), waardoor mijn spel wat terugviel. Helaas was dit bij Valentijn niet het geval en verloor ik de 2e set dik met 6-1.

Later op die dag moest ik de eerste ronde in de HE3 spelen tegen Olaf Verstrijden, het was 20.00 uur voordat we de baan opgingen en het was dus al wat afgekoeld. Ik speelde erg goed en won vrij gemakkelijk met 6-2 6-3. In de 2de ronde in de HE3 moest ik tegen Bennie van Es. Deze wedstrijd won ik, na een mindere eerste set, met 5-7 6-3 6-3. Het was een lastige tegenstander en daarom was ik zeer tevreden met mijn overwinning. In de 3de ronde moest ik tegen de eerste geplaatste Phillipe Brand die ook in de finale stond van het A-toernooi en uiteindelijk ook de HE3 won. Ik kon goed mee in de rally’s, maar hij was gewoon nog een maatje te groot.

Over het algemeen zeer tevreden met mijn toernooi in Sittard en dan met name mijn wedstrijden in de HE3, waarin ik won van een speelsterkte 3,2 en een 3,0 (actuele rating). Goede zaken gedaan dus voor mijn eigen rating.
Mats.

Aope Zittesje 2012
Terug
Gravel