Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Bezoek aan Afas Tennis Classics
 

Mijn vader kreeg kaartjes viaeen relatie voor de finaledag van de Afas Tennis Classics op zondag 1 december in Apeldoorn. Ik ben hier samen met Robert Hesen, Sebastian en Laura Heinrichs heen geweest. We hadden hele mooie plaatsen, bussiness seats namelijk.

Eerst werd er een dubbel gespeeld tussen Haarhuis en Eltingh tegen Bahrami en Wilander. Dit was een erg leuke wedstrijd om naar te kijken en Bahrami blijft een heel erg grappige goochelaar. Daarnaast was de wedstrijd ook nog eens van heel hoog niveau en werd deze uiteindelijk door het Nederlandse koppel gewonnen.

Daarna werd er door Richard Kraijeck en Goran Ivanisevic voor de derde en vierde plaats gespeeld. Deze servicewedstrijd werd uiteindelijk gewonnen in de tiebreak, na een 6-3 achterstand door Ivanisevic. Na deze partij mochten we ons klaarmaken voor de finale tussen Haarhuis en Rafter. Dit was een erg indrukwekkende wedstrijd en werd door de voormalig nummer 1 Rafter gewonnen met 6-3 6-4, die niet alleen service-volley nog steeds goed kon, maar van achteruit ook nog erg goed was!

Het was een erg leuke dag waarin we veel hebben gelachen, maar we ook zeer onder de indruk waren van het niveau dat deze mannen nog steeds hebben.
Jos bedankt!
Mats.

Afas Tennisclassics

Terug
Gravel