Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Bezoek Olympische Spelen 2012 (inclusief Wimbledon)
 
Ik ben samen met mijn vader, van 27 tot en met 30 juli, naar de Olympische Spelen in Londen geweest (voor foto’s en een impressie van deze reis zie "Media/Foto's").

We zijn zaterdag naar het Olympisch Park geweest waar we ook naar een wedstrijd zijn gaan kijken. Het park en de organisatie was indrukwekkend. Hoogtepunt was natuurlijk het bezoek aan Wimbledon op zondag 29 juli, om eens te kijken hoe het moet. Hier hebben wij ondanks de vele regen onder andere Djokovic, Tsjonga en Sharapova in actie gezien. Het park en het tennis waren erg indrukwekkend en ik heb hier veel inspiratie kunnen opdoen voor de komende toernooien: Orient Aope en met name het NJK (Nederlandse Jeugd Kampioenschappen), waarvan de acceptatie inmiddels bekend is.

Als verwacht mag ik met het NJK meedoen, samen met 31 andere jongens tot en met 16 jaar. Ik moet woensdag 8 augustus in Hillegom aantreden, waar ik me voor 9 uur s’ochtends op het tennispark moet melden. Daarom hebben wij een hotel in de buurt geboekt om er zeker van te zijn dat we op tijd daar zijn, want als je ook maar een minuut te laat bent mag je al niet meer meedoen. Ik heb er erg veel zin in en uiteraard komt er een verslag van mijn ervaringen en resultaten tijdens dit toernooi. Mocht U niet zo lang kunnnen wachten dan kunt U me ook volgen op twitter.
Mats.
Terug
Gravel