Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Districts Masters Limburg 2012
 

Ik was toegelaten voor deelname aan de Limburgse Masters, waaraan de beste 8 van Limburg in de eigen categorie mee mogen doen. Ik mocht zo deelnemen aan de HE4.

De loting bepaalde dat ik in de eerste ronde tegen Dion van Wersch moest spelen, die ik nog kende van de dubbel in Nieuwenhagen. Ik speelde erg slim en won vrij gemakkelijk met 6-4 6-0 van Dion. Later die dag speelde ik ook nog de halve finale tegen een "oude bekende" Gaspard Schyns. Ik speelde in het 38e Molentoernooi in wk 33 nog de finale in de HE4 in Horn tegen hem. Hij was 2e geplaatst en ik was uit op revanche, maar helaas kreeg ik die niet. Ofschoon ik redelijk speelde verloor ik toch met 6-3 6-4 van een vrijwel foutloos spelende Gaspard.
Mats.

Districts Masters Limburg 2012

Terug
Gravel