Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Genneper Parken Trophy wk 35 (nat. ranglijsttoernooi)
 

In de week van 26 augustus speelde ik in het toernooi van Genneper Parken in Eindhoven. Ik deed in de categorieën HE1 kwalificatie en in de HE3 mee, wegens school had ik geen tijd voor de HE4.

Ik was die maandag al vroeg op het park aanwezig om me in te schrijven voor de kwalificatie van de HE1. Ik had geen verkeerde loting en speelde tegen Daan van Bergen Henegouwen, die ik nog van de dubbel kende van afgelopen jaar. Ik speelde niet goed tegen Daan, maar uiteindelijk was ik hem in 3 sets toch de sterk af en won met 7-6 6-7 6-0. Die zelfde dag speelde ik ook de 2de ronde in de kwalificatie en verloor deze met weer matig spel van Sander Geeris met 6-3 6-1.

Later die dag moest ik ook nog spelen in de HE3 tegen oude bekende Oscar Witzand. Tegen Oscar heb ik vorig jaar erg vaak gespeeld en had ik de laatste 3 keer van hem verloren. Ik wilde dus graag nog wat rechtzetten. Ik speelde deze partij wel goed en won overtuigend met 7-6 6-1. Op woensdag speelde ik de 2de ronde in de HE3 tegen een servicekanon die als 3e geplaatst was, genaamd Pim van Deuveren. Ik verloor deze wedstrijd met 6-2 6-3.
Mats.

Terug
Gravel