Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
ITF Heiveld Graydon Junior Indoor Open - Sint-Katelijne-Waver wk 44
 
Vrijdagmiddag 26 oktober al naar Sint-Kathelijne-Waver (30 km achter Antwerpen) gereden om in te spelen, zo te wennen aan de ondergrond en me in te schrijven.

Zaterdagmorgen om kwart voor zes opgestaan om samen met mijn vader tijdig in "Antwerpen" te zijn voor het ITF toernooi Heiveld.

Ik speelde om 09.00 uur, in de 1e ronde van het kwalificatietoernooi tegen een Belg, Amaury Crestani. Goed gespeeld, 6-0, 6-1 gewonnen.
Omdat de wedstrijd snel afgelopen was, kon ik nog mooi van 12.00 tot 14.00 uur gaan trainen in Swalmen.

Zondagochtend voor de 3e keer richting Antwerpen om te spelen tegen de 5e geplaatste Spanjaard David Herrerias. Goede wedstrijd, zonde dat ik verloren heb, 6-7 (6-8), 4-6. Het was zo'n wedstrijd, waarbij uiteindelijk het verschil ontstond door 4 of 5 ballen die net in het voordeel van mijn tegenstander beslecht werden. Erg jammer, want hij won de volgende ronde vrij gemakkelijk, waarmee hij zich plaatste voor het hoofdschema.
Goed gevoel dus! Nu snel naar huis, want morgen begint de proefwerkweek.
Mats.


ITF Heiveld

 

Terug
Gravel