Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Kerres Open 2012 wk 29
 
Ik ben net terug gekomen van 2,5 week vakantie in Spanje en om er weer een beetje in te komen voor de kwalificatie in Sittard volgende week heb ik samen met Sebastian Heinrichs meegedaan in de HD4 van het Kerres Open in Nieuwenhagen.

We kregen de eerste ronde een walkover waarna we in de halve finale tegen de eerste geplaatsten, Dion van Wersch en Cor Suppers, moesten spelen. In deze wedstrijd speelden we verrassend goed en wonnen met 6-3 6-4. In de finale moesten we tegen de 2de geplaatsten, Didier Ketzer en Jerome Schiprowski, deze wedstrijd speelden we helaas niet zo goed als in de halve finale. We verloren de finale in de HD4 met 7-6 6-4, maar heb toch een goed toernooi gespeeld om mezelf klaar te stomen voor het toernooi in Sittard (Aope Zittesje) in week 30.
Mats.
Terug
Gravel