Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Nat. Ranglijsttoern.* Rosmalen en Bastion Baselaar Pinkstertoernooi wk 23
 
Op woensdag 4 juni speelde ik mijn eerste wedstrijd in Rosmalen op het park van Bastion Baselaar. Daar speelde ik in de eerste ronde van het **A-toernooi tegen Bart Stevens. Deze wedstrijd verloor ik helaas na veel close games uiteindelijk toch met 6/1 6/2.

Later die dag speelde ik ook mijn eerste wedstrijd in de HE2 tegen Rob Simon die ik bij een stand van 4/6 6/2 won door een opgave. In de tweede ronde speelde ik tegen de tweede geplaatste Rob van Tiel en deze wedstrijd won ik na goed spel met 6/4 3/6 7/5. In de halve finale moest ik tegen de vierde geplaatste Niels de Kok aantreden. Na een mindere eerste set kon ik me goed herpakken en won uiteindelijk opnieuw in drie sets, 1/6 6/4 6/4. Finale bereikt.

Op maandag speelde ik de finale tegen Niels van Dam. In de eerste set had ik veel break en setpoints die ik helaas niet wist te pakken en verloor deze set uiteindelijk in de tiebreak. In de tweede set kon ik wel gelijk breaken en kwam ik 3/0 voor te staan toen we door een heftige onweersbui binnen verder moesten gaan. Hier wist ik de break voorsprong te behouden en de tweede set met 6/3 te winnen. Door de regen moesten we toen een beslissende supertiebreak spelen en deze wist ik met 10/8 te winnen.
Met deze overwinning was de toernooiwinst een feit!
Ook speelde ik deze week nog in de categorie HD3 met Sebastian Heinrichs.
Hierin wisten we na een walkover en een winst in drie sets ook de finale te halen. In de finale verloren we helaas in de supertiebreak van de eerste geplaatste, 3/6 6/4 5/10. Overall gezien een goed toernooi gehad met veel zware wedstrijden tijdens het warme weer die ik winnend kon afsluiten.
Mats.

Terug
Gravel