Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Winst in HE 3 toernooi Tennisschool Henk v. Hulst week 1 2014
 

Behalve in de HE 1 speelde ik deze week ook nog in de categorie HE3, waarin ik 5de geplaatst was.

In de eerste ronde had ik hierdoor een bye. In de 2de ronde speelde ik tegen Valentijn Gaal, deze wedstrijd won ik met degelijk spel vrij gemakkelijk, 6-3 6-0. Dit degelijke spel zette ik ook voort in de 3de ronde tegen Daan van Bergen Henegouwen en die won ik met 6-2 6-1. Met deze overwinning bereikte ik de halve finale waar ik tegen Sebastian Heinrichs (2,9) moest aantreden. In de eerste set was het erg close, maar won ik uiteindelijk in de tiebreak van mijn dubbel- en trainingsmaat. In de tweede set ging ik beter spelen en won uiteindelijk met 7-6 6-1. Hiermee bereikte ik de finale in de HE3.

Daarin speelde ik tegen een bekende, Stijn de Haan (2,7). Opnieuw was het een spannende eerste set die tot een tiebreak leidde. Gelukkig stond ik er weer op de juiste momenten en serveerde ik goed, wat leidde tot een 7-4 winst in de tiebreak. In de tweede set brak ik hem gelijk en kwam ik snel op voorsprong. Deze gaf ik niet meer af en won de wedstrijd met 7-6 6-1. Erg tevreden met mijn eerste toernooiwinst in de 3 en goede wedstrijden gespeeld zonder set verlies!
Mats.

Terug
Gravel