Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Team

Team rondom Mats
Bij het streven naar een topprestatie hoort ook een professioneel team van begeleiders.
 
Team
Willem Jan van Hulst
www.tennisvanhulst.nl


  Willem Jan van Hulst - Coach Directeur
Willem Jan werkt sinds 1991 bij Tennis Academy Henk van Hulst. Als afgestudeerd C.I.O.S. Tennis- en Atletiektrainer startte hij als Conditietrainer op de Tennis Academy. In 1994 werd hij ook lid van het Tennis Coach team. In 2006 werd hij Hoofd Tennis Coach. Willem Jan is gedurende een aantal jaren eindverantwoordelijk geweest voor het coachen en begeleiden van o.a. Sjeng Schalken (2002 – 2005 / N#, 11 ATP singles).
Sinds 1 oktober 2008 is Willem Jan eigenaar/directeur van Tennis Academy Henk van Hulst, per 1 november 2011 Algemeen Directeur Go4Slam.

Willem Jan van Hulst over Mats
We hebben Mats sinds oktober 2013 binnen ons programma. Eerste seizoen met één training in de week en sinds oktober 2014 drie keer in de week. Mats ervaar ik als een jongen die je moet 'afremmen'. Zaak voor een volgende stap binnen zijn ontwikkeling is de juiste balans te vinden tussen zijn fysieke werklust en concentratie op de bal. Scherp zijn maar jezelf niet opblazen.
Iedere moment van de dag kun je 'n gedreven Mats op de baan vinden. Tennis is zijn lust en zijn leven. Nu de uitdaging voor ons om het te professionaliseren!
   
   
Rob Maessen
www.racketserviceholland.com
  Rob Maessen, professioneel ERSA (European Racquet & Stringers Association) bespanner
Rob Maessen is een van de slechts twee Pro Tour Stringers die Nederland rijk is. Zo geeft Rob ook workshops en neemt hij examens af voor de ESRA en verblijft hij jaarlijks meerdere weken op Wimbledon om de rackets van de absolute top te prepareren.
Zijn hoofdactiviteit is toch zijn eigen zaak Rob's Racket Service in Stein. Bij RSS kunnen tennissers hun rackets op maat laten maken (fabrieks frames zijn nl. hetzelfde); racket verlengen, zwaarder maken, balans veranderen etc.

Rob over Mats
.......
         
"Oud" coaches / begeleiding        
Bram Renders   Janou Savelkoul   Rob Brandsma
Bram Renders, trainer TRZ
voormalig privétrainer Mats
  Janou Savelkoul, trainer &
eigenaar Tennisschool Regio Zuid
  Rob Brandsma,
conditietrainer & fysieke trainer

 

 
Gravel